Glasvezel Helvoirt

In Helvoirt zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting in Helvoirt zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Hoge upload en downloadsnelheden van Zakelijk glasvezel

Een van dé bekendste voordelen van Zakelijk Glasvezel is razendsnel internet. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen symmetrisch wat inhoudt dat zowel de downloadsnelheid als de uploadsnelheid gelijk zijn aan elkaar. In tegenstelling tot ADSL en VDSL waarbij deze snelheden asymmetrisch zijn, wat inhoudt dat de downloadsnelheid hoog is, maar de uploadsnelheid aanzienlijk lager uitvalt. Hierdoor is Zakelijk glasvezel uitermate geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan stabiele en zeer snelle internetverbindingen, voor zoals het werken in de Cloud.

Glasvezel in Helvoirt bestellen

Wanneer u Zakelijk glasvezel aanvraagt dan komen er een aantal belangrijke zaken om de hoek kijken. Zo zullen wij vragen om een aantal bedrijfs/locatiegegevens. Daarbij zult u ook moeten opgeven welke aanvullende diensten u graag zou willen afnemen. Wanneer uw bedrijf de behoefte heeft aan extra IP-adressen, dan kunt u dit direct opgeven in uw aanvraag. Daarnaast zult u ook moeten aangeven of u een managed of een unmanaged router wilt gebruiken. Om Zakelijk glasvezel te bestellen kunt u direct contact opnemen met een van onze consultants.