+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuid-Oost Brabant in Helmond

Op bedrijventerrein Zuid-Oost Brabant in Helmond is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het KPN glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud veel prettiger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.

Glasvezeltarieven op Zuid-Oost Brabant

De glasvezeltarieven zijn uniek per bedrijfslocatie, zo ook op bedrijventerrein Zuid-Oost Brabant. De geldende tarieven voor uw locatie worden voornamelijk bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Hierbij geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor u zullen uitvallen. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in de actuele tarieven die gelden voor uw locatie.