+31 76 - 5331331

Glasvezel Schooten in Helmond

Op het bedrijventerrein Schooten in Helmond is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het KPN glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Extra zekerheid voor uw verbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie een uitkomst. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Schooten

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Schooten zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient ook opgegeven te worden. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.