+31 76 - 5331331

Glasvezel Helmond

In Helmond zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Helmond beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal en tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op diverse bedrijventerreinen in Helmond

Helmond kent een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen kunnen bedrijven aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Glasvezel is zeer geschikt voor allerlei toepassingen, mede doordat glasvezel aansluitingen modulair van opbouw zijn.

Hoogeind

Het bedrijventerrein Hoogeind beschikt al geruime tijd over een glasvezelnetwerk. In alle straten van dit terrein liggen lege buizen en vezels, zodat overal eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Speciaal voor gemengde bedrijven is Hoogeind enkele jaren geleden uitgebreid. Het is het oudste bedrijventerrein van Helmond en heeft een oppervlakte van meer dan 300 ha.

De Weijer

Ook op bedrijventerrein de Weijer is het mogelijk om gebruik te maken van glasvezel om zo over een snelle internet verbinding te beschikken.

Zuid-Oost Brabant

Bedrijventerrein Zuid-Oost Brabant is een bovenregionaal terrein en beschikt eveneens over een goede digitale infrastructuur. In alle straten en de directe omgeving kunnen glasaansluitingen gerealiseerd worden. BZOB is gunstig gelegen aan de Zuid Willemsvaart.

Overige locaties in Helmond

Naast de grote bedrijventerreinen kennen ook diverse andere locaties in Helmond uitstekende mogelijkheden voor glasvezel verbindingen. Zo zijn er ook goede voorzieningen op Groot Schooten, Helmond-West, Automotive Campus, Food Tech Park Brainport, Kanaaldijk NO en Brandevoort BusinessPark.

Glasvezel in de rest van de stad

Naast de reeds genoemde typische bedrijfslocaties zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Helmond. Zo kunnen bedrijven die gevestigd zijn in Brouwhuis, Mierlo-Hout, Stiphout-Warande, Dierdonk en Rijpelberg een glasvezelaansluiting bestellen als zij daar behoefte aan hebben.

Zakelijk Glasvezel en internet in Helmond

IP Visie levert in Helmond verbindingen over diverse netwerken en werkt daarbij samen met Breedband Helmond (BBH) als onderdeel van e-Quest, maar ook met de grote landelijke partijen zoals KPN, Eurofiber, Ziggo en Tele2. Daardoor is het bijna overal in Helmond mogelijk om een snelle internet verbinding te realiseren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een glasvezelverbinding zitten veel voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Er kan op glasvezel zeer hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Glasvezel tarieven in Helmond

De glasvezeltarieven in Helmond zijn uniek per locatie. Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

Vestigingen koppelen met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale quality of service. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet.