+31 76 - 5331331

Glasvezel Kickersbloem in Hellevoetsluis

Op het bedrijventerrein Kickersbloem in Hellevoetsluis ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven over een glasvezel aansluiting beschikken. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, aantal gewenste IP adressen en contractduur.

Dit geldt voor zowel Kickersbloem I als Kickersbloem II

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundante glasvezelverbinding op bedrijventerrein Kickersbloem

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. Door te kiezen voor redundantie heeft u zekerheid over de uptime van uw verbinding. Redundantie kan op meerdere manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding van verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan in het maken van de juiste keuze die past bij uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over welke vorm(en) van redundantie aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan wordt het gemakkelijk om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur, die vele voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.