Glasvezel Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Kickersbloem

Speciale mogelijkheden voor glasvezel in combinatie met snel internet zijn er voor bedrijven in Hellevoetsluis die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Kickersbloem.

Altijd online

Wanneer internet van groot belang is voor uw organisatie, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding.

Op deze manier bent u verzekerd dat uw internetverbinding altijd online is. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk of door gebruik te maken van een straalzender of 4G backup.

IP Visie levert redundantie op basis van een dual homed oplossing in combinatie met BGP. Bij uitval van de primaire verbinding zal de secundaire verbinding het automatisch overnemen met behoud van IP adressen. Dit zorgt er voor dat u geen configuratie werkzaamheden hoeft uit te voeren bij een uitval van een van de lijnen.