Glasvezel Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hellevoetsluis die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de provincie Zuid-Holland ligt de stad/gemeente Hellevoetsluis. Hellevoetsluis heeft ruim 38.500 inwoners en maakt deel uit van de Stadsregio Rotterdam en van de Metropoolregio. Hellevoetsluis is een Rijksbeschermd Stadsgezicht, waarbij er in Hellevoetsluis diverse bijzondere schepen en gebouwen te bezichtigen zijn. Hellevoetsluis is gelegen langs de kust en is goed bereikbaar via de N57 en via de N494. Naast de provinciale wegen rijdt er ook een heel busnetwerk door de stad, waardoor Hellevoetsluis ook via het openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Toerisme in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis is van origine een belangrijke havenstad geweest en heeft dienst gedaan voor de Nederlandse marine. Tegenwoordig is Hellevoetsluis nog steeds een havenstad, maar in plaats van handel richt de stad zich voornamelijk op het toerisme. Doordat er in Hellevoetsluis vele jachthavens zijn, komen er toeristen uit binnen en buitenland de stad binnenvaren of rijden. Hellevoetsluis beschikt over een aantal kleine strandjes waar voldoende recreatiemogelijkheden zijn voor het toerisme. Bovendien kunnen toeristen blijven overnachten in Hellevoetsluis doormiddel van diverse bungalowparken en campings.

IP Visie levert glasvezel in Hellevoetsluis op de postcodes beginnend met 3220, 3221, 3222, 3223, 3224 en 3225.