Glasvezel Hellendoorn

In Hellendoorn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Hellendoorn

Hellendoorn beschikt over een goede digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Kerkekampstraat in het centrum. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de woonwijken, bedrijven locaties en omliggende kernen. Dit zorgt er voor dat bijna overal in Hellendoorn en omgeving gebruik gemaakt kan worden van snelle internet verbindingen. Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hellendoorn die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Reggeweg.

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u uw eigen telefooncentrale op locatie aansluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale uit de cloud te gebruiken met Hosted Telefonie tegen een vast maandelijks bedrag per gebruiker.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Hellendoorn

In Hellendoorn gelden voor iedere bedrijfslocatie unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven komen tot stand door de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt te bepalen. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Met de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Hellendoorn.