Glasvezel Moleneind in Hekelingen

Op het bedrijventerrein Moleneind in Hekelingen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Moleneind

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Moleneind komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Dit proces wordt onderverdeeld in ruwweg 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Bekijk de glasvezeltarieven in Moleneind

Voor elke locatie in Moleneind gelden unieke glasvezeltarieven. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Moleneind aan de hand van onze unieke postcodecheck.

Glasvezel in Moleneind aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wilt. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt afnemen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Doe de Glasvezel postcodecheck