+31 76 - 5331331

Glasvezel Zwake in Heinkenszand

Op het bedrijventerrein Zwake in Heinkenszand is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de contractduur, de gekozen bandbreedte, de keuze voor de router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Er kan op glasvezel ontzettend hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Bekijk de glasvezeltarieven op bedrijventerrein Zwake

Op bedrijventerrrein Zwake geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op Zwake? Doe de Postcodecheck voor uitsluitsel.