+31 76 - 5331331

Glasvezel Noordlandseweg in Heinkenszand

Op het bedrijventerrein aan de Noordlandseweg in Heinkenszand ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein zijn gevestigd kunnen op dit glasvezel netwerk worden aangesloten tegen standaardtarieven. De eenmalige- en maandelijkse kosten van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Noordlandseweg

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Noordlandseweg komt een hoop kijken. Zo is een oplevering uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de levertijd verder kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Noordlandseweg

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen, om zo te besparen op de kosten van een glasvezelverbinding. Hiervoor is het echter wel noodzakelijk dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer er een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden, dan dient een van de deelnemende partijen aangesteld te worden als hoofdcontractant die verantwoordelijk is voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Om de privacy te kunnen garanderen zijn alle afgenomen diensten per partij afgeschermd.

Zakelijk VDSL

Naast Zakelijk Glasvezel biedt IP Visie ook de mogelijkheid aan bedrijven om gebruik te maken van Zakelijk VDSL op dit bedrijventerrein. Zakelijk VDSL wordt geleverd over het kopernetwerk van KPN en is de opvolger van ADSL. Zakelijk VDSL beschikt over een bandbreedte van 100 Mbit/s en is daarom dé perfecte keuze voor bedrijven waarbij een hoge bandbreedte van essentieel belang is.