+31 76 - 5331331

Glasvezel Heinkenszand

In Heinkenszand zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heinkenszand beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heinkenszand die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven in Heinkenszand

De eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelverbinding in Heinkenszand zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Hoe korter deze afstand is, des te aantrekkelijker de aansluitkosten voor u zullen uitvallen. Om een overzicht te krijgen van de actuele glasvezeltarieven voor uw bedrijfslocatie in Heinkenszand, kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.

De capaciteit van Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. U kunt naar eigen wens verschillende diensten stapelen op dit groeipad. Zakelijk glasvezel maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één breedbandverbinding. Naast de standaarddienst Zakelijk internet, kunt u kiezen uit vele andere aanvullende diensten om uw bedrijfsvoering te ondersteunen. Bij een tekort aan capaciteit kan IP Visie tegen meerprijs de capaciteit voor u verhogen tot maximaal 10 Gbit/s. Hoe snel uw bedrijf ook groeit of hoeveel online diensten u wenst te gebruiken, met Zakelijk glasvezel is uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Postcode: 4451