Glasvezel Heinkenszand

In Heinkenszand zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heinkenszand beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Heinkenszand

Heinkenszand beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Heinkenszand zijn er mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Noordzak

Op bedrijventerrein Noordzak zijn voldoende mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein Noordzak beschikt over een oppervlakte van 14 hectare.

Zwake

Op bedrijventerrein Zwake zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om een aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren om zo gebruik te kunnen maken van snel internet via Zakelijk Glasvezel.

Noordlandseweg

Op bedrijventerrein Noordlandseweg is een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

De capaciteit van Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. U kunt naar eigen wens verschillende diensten stapelen op dit groeipad. Zakelijk glasvezel maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één breedbandverbinding. Naast de standaarddienst Zakelijk internet, kunt u kiezen uit vele andere aanvullende diensten om uw bedrijfsvoering te ondersteunen. Bij een tekort aan capaciteit kan IP Visie tegen meerprijs de capaciteit voor u verhogen tot maximaal 10 Gbit/s. Hoe snel uw bedrijf ook groeit of hoeveel online diensten u wenst te gebruiken, met Zakelijk glasvezel is uw bedrijf klaar voor de toekomst.


Heinkenszand maakt onderdeel uit van de gemeente Borsele