+31 76 - 5331331

Glasvezel Reedijk in Heinenoord

Op het bedrijventerrein Reedijk in Heinenoord is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, contractduur en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Zakelijk Pinnen, SIP Trunk en nog vele andere diensten. Iedere dienst kan gemakkelijk worden aangepast, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Reedijk

Indien u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder dient in de aanvraag uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter te worden opgegeven en van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie? Neem dan contact op met een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.