Glasvezel Heinenoord

In Heinenoord zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heinenoord beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heinenoord die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Boonsweg, Hoeksche Waard en Reedijk.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel in Heinenoord

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Zakelijk Glasvezel is met internetsnelheden van wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard, hierdoor is de uploadsnelheid van de verbinding altijd even hoog als de downloadsnelheid. De modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Dit alles in combinatie met een hoge up-time van wel 99,9% zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt is binnen uw organisatie.

Uw verbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitkomst bieden. Door gebruik te maken van redundantie heeft u de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online zal zijn. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen om een dubbele verbinding af te nemen bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Heeft u behoefte aan advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en of deze geschikt zijn voor uw bedrijfssituatie en waarom.


Heinenoord maakt onderdeel uit van de gemeente Hoeksche Waard