+31 76 - 5331331

Glasvezel Heinenoord

In Heinenoord zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting in Heinenoord zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heinenoord die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel in Heinenoord

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Zakelijk Glasvezel is met internetsnelheden van wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard, hierdoor is de uploadsnelheid van de verbinding altijd even hoog als de downloadsnelheid. De modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Dit alles in combinatie met een hoge up-time van wel 99,9% zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt is binnen uw organisatie.

Uw verbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitkomst bieden. Door gebruik te maken van redundantie heeft u de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online zal zijn. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen om een dubbele verbinding af te nemen bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Heeft u behoefte aan advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en of deze geschikt zijn voor uw bedrijfssituatie en waarom.