+31 76 - 5331331

Glasvezel De Oude Werf in Heiloo

Op bedrijventerrein de Oude Werf in Heiloo ligt een glasvezel netwerk van KPN. In de straten van dit bedrijventerrein is het voor bedrijven mogelijk om tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven op bedrijventerrein Oude Werf

Op bedrijventerrein Oude Werf gelden unieke glasvezeltarieven voor iedere locatie op bedrijventerrein Oude Werf. Deze tarieven zijn verbonden aan de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Controleer de actuele tarieven voor uw bedrijfslocatie aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck.

IP Bellen via glasvezel

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij worden data en telefonie getransporteerd over dezelfde verbinding. U heeft de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kan er een SIP Trunk worden gebruikt om uw telefooncentrale aan te sluiten op het IP-netwerk. Daarnaast is het mogelijk om met Hosted Telefonie de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.