+31 76 - 5331331

Glasvezel Oosterzij in Heiloo

Op het bedrijventerrein Oosterzij in Heiloo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Oosterzij

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo kosten te besparen. Hiervoor is het echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal aangesteld worden als hoofdcontractant en draagt de verantwoordelijkheid over de glasvezelverbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens een selectie van diensten afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. De diensten die door iedere partij zijn afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Internet is een standaard dienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. Iedere dienst kan gemakkelijk worden aangepast, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.