+31 76 - 5331331

Glasvezel Boekelermeer-Zuid in Heiloo

Op het bedrijventerrein Boekelermeer-Zuid in Heiloo ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven beschikken over een zakelijke glasvezel aansluiting. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden hierbij gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale en wenst u gebruik te maken van de voordelen van VoIP telefonie? Dan kan uw telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk. Daarnaast is er de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Boekelermeer-Zuid

De levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Boekelermeer-Zuid. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.