Glasvezel Heiloo

In Heiloo zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heiloo die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de provincie Noord-Holland ligt Heiloo. Heiloo is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en telt zo'n 22.600 inwoners. Heiloo heeft verschillende bezienswaardigheden waaronder een museum gewijd aan de psychiatrie en verschillende Rijksmonumenten. Heiloo is tevens een Millenniumgemeente. Heiloo is bereikbaar via de autosnelweg A9 en via de provinciale wegen N9 en de N203.

Meer informatie over glasvezel in Heiloo

Heiloo beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur met als middelpunt de KPN centrale aan de Rechte Hondsbosschelaan in het centrum. Van hier vertrekken diverse glasvezel kabels naar de wijken en bedrijventerreinen. Dit zorgt er voor dat ondernemers in Heiloo vrijwel overal de beschikking hebben over goede breedband verbindingen, zowel over glasvezel als VDSL.

Postcodes in Heiloo: 1850-1853