Glasvezel Heiligerlee

In Heiligerlee zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heiligerlee beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor voor bedrijven de mogelijkheid ontstaat om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestiging(en) aan elkaar koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan is het gemakkelijk om bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur, wat vele voordelen met zich meebrengt. Er zijn verschillende manieren om vestigingen te koppelen met behulp van Zakelijk Glasvezel. Er kan bijvoorbeeld voor een IP-VPN worden gekozen voor een optimale Quality of Service.

Er is daarnaast ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN, SD-WAN of door een IP-SEC-tunnel op te zetten, met behulp van firewalls. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers- en applicaties zich bevinden. Via een VLAN zal er een directe koppeling worden gemaakt naar uw serverapparatuur waardoor het werken in de Cloud een stuk aangenamer wordt.


Heiligerlee maakt onderdeel uit van de gemeente Oldambt