Glasvezel Heiligerlee

In Heiligerlee zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heiligerlee beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor voor bedrijven de mogelijkheid ontstaat om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding in Heiligerlee

Wanneer u kosten wilt besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen dient als hoofdcontractant aangesteld te worden en zal voor de glasvezelverbinding verantwoordelijk zijn. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, alle partijen zullen hiervoor ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Bedrijfsvestiging(en) aan elkaar koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur, wat vele voordelen met zich meebrengt. Er zijn verschillende manieren om vestigingen te koppelen met behulp van Zakelijk Glasvezel. Er kan bijvoorbeeld voor een IP-VPN worden gekozen voor een optimale Quality of Service. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers- en applicaties zich bevinden. Via een VLAN zal er een directe koppeling worden gemaakt naar uw serverapparatuur waardoor het werken in de Cloud een stuk aangenamer wordt.


Heiligerlee maakt onderdeel uit van de gemeente Oldambt