+31 76 - 5331331

Glasvezel Dintelmond in Heijningen

Op het bedrijventerrein Dintelmond in Heijningen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Dintelmond bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Een redundante glasvezelverbinding

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie noodzakelijk is dat u altijd in verbinding staat met het internet, dan is het mogelijk om te kiezen voor een redundant uitgevoerd verbinding. Hierdoor heeft u zekerheid over de up-time van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende internetproviders die ieder beschikken over een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van de meest geschikte optie voor uw bedrijf? Dan kunt u hiervoor terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over redundantie en welke vorm van redundantie het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie en waarom.