+31 76 - 5331331

Glasvezel De Groote Heeze in Heijen

Op bedrijventerrein de Groote Heeze in Heijen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Verhoog uw Zakelijk Glasvezel capaciteit

Wanneer de internetsnelheid die u huidig afneemt niet meer voldoet aan de behoeften van uw bedrijf, dan is het mogelijk om de capaciteit van de glasvezelverbinding te verhogen. Binnen uw contractperiode heeft u de vrijheid om kosteloos gebruik te maken van een hogere snelheid. Tevens is het uiteraard altijd mogelijk om na uw contractperiode te wisselen van internetsnelheid. Wenst u uw glasvezelcapaciteit te verhogen? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Groote Heeze

Wanneer u een nieuwe glasvezelaansluiting wenst te realiseren dient u rekening te houden met een gemiddelde levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er veel komt kijken om bedrijfspand op bedrijventerrein de Groote Heeze aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Het gehele proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en wordt vaak verdeeld over meerdere bedrijven die betrokken zijn bij de realisatie van de glasvezelaansluiting. Daarnaast kunnen er ook vertragende factoren optreden waardoor de levertijd kan oplopen. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, vervuilde grond, tekort aan netwerkcapaciteit, het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en nog meer.