+31 76 - 5331331

Glasvezel De Brem in Heijen

Op bedrijventerrein de Brem in Heijen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Brem

Op bedrijventerrein de Brem geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de tarieven uniek zijn per bedrijfslocatie. Deze tarieven worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelaansluiting vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor glasvezel kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

IP Bellen via uw glasvezelverbinding

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data en telefonie worden hierbij gescheiden verzonden over dezelfde verbinding. Hierbij heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kunt u uw eigen telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan biedt Hosted Telefonie een uitkomst.