Glasvezel Heijen

In Heijen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezel netwerk aangesloten te worden. Heijn beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internetverbinding kunnen laten realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Heijen

Heijn beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL,- VDSL of kabelverbinding.

Hoogveld

Op bedrijventerrein Hoogveld zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein Hoogveld is met een oppervlakte van ruim 50 hectare het grootste bedrijventerrein van Heijen.

De Grens

Op bedrijventerrein De Grens kunnen bedrijven ook een glasvezelaansluiting laten realiseren om zo gebruik te kunnen maken van razendsnel internet.

Overige bedrijvenlocaties in Heijen

Naast de bovengenoemde bedrijvenlocaties zijn er op andere bedrijvenlocaties in Heijen ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op De Groote Heeze of De Brem gevestigd zijn kunnen, indien hiervoor behoefte bestaat, ook aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

Tarieven & mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel in Heijen

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Heijen zijn gebonden aan de locatie van uw bedrijfspand. Een bepalende factor voor de totstandkoming van deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel op uw bedrijfslocatie in Heijen.