+31 76 - 5331331

Glasvezel De Telgen in Heeten

Op bedrijventerrein De Telgen in Heeten is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Telgen

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van ontzettend hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit ter beschikking van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kunt u vullen met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over slechts één verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs deze capaciteit te laten verhogen tot wel 10 Gbit/s!