Glasvezel Heeten

In Heeten (Overijssel) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein de Telgen

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heeten die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Telgen.

Voordelen van glasvezel

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van ontzettend hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider.

Capaciteit van glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit ter beschikking van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kunt u aanvullen met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over slechts één verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs deze capaciteit te laten verhogen tot 10 Gbit/s