+31 76 - 5331331

Glasvezel Retsel in Heeswijk-Dinther

Op het bedrijventerrein Retsel in Heeswijk-Dinther is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Retsel

Zakelijk Glasvezel in Retsel kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager uitvallen. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Retsel? Doe de postcodecheck voor uitsluitsel.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Retsel

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel-access). In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel-access door. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.