+31 76 - 5331331

Glasvezel Cereslaan in Heesch

Op het bedrijventerrein aan de Cereslaan in Heesch is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

De overstap naar Zakelijk Glasvezel

Onder bedrijven blijft de vraag naar meer bandbreedte groeien. Of bedrijven nu werkzaam zijn in de Cloud of meerdere (online) diensten afnemen... steeds meer bedrijven beginnen tegen de maximale capaciteit van hun internetverbinding aan te lopen. Door te overstappen naar Zakelijk Glasvezel, kunt u genieten van alle voordelen die een glasvezelverbinding u te bieden heeft ten opzichte van uw huidige internetverbinding.

Wanneer u wenst over te stappen naar Zakelijk Glasvezel van KPN zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden. Zo is het vaak niet mogelijk om kosteloos over te stappen naar een andere glasvezelprovider, zonder eerst het huidige contract volledig af te kopen. Daarnaast zijn er jaarlijks momenten waarbij er door KPN flinke korting wordt gegeven op de aansluitkosten van een glasvezelverbinding. Zo kunnen ook kleinere bedrijven toch gemakkelijker de kosten van een glasvezelverbinding op zich nemen. Wenst u over te stappen op het zakelijke glasvezelnetwerk van KPN? Neem contact op met een van onze consultants om uw overstap naar Zakelijk Glasvezel in gang te zetten.

Zakelijk glasvezel delen p bedrijventerrein Cereslaan

Wanneer u met meerdere deelnemers in één bedrijfspand ben gevestigd, is het mogelijk om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen door deze te delen met andere partijen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dient een van de partijen te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is in feite verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en het betalen van een eenmalige aansluitkosten en de maandelijkse abonnementskosten. De hoofdcontractant heeft de mogelijkheid om deze kosten door te rekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens direct bij IP Visie zijn gewenste diensten afnemen, waarvoor iedere partij ook individueel gefactureerd zal worden. Om de privacy van alle partijen te kunnen garanderen staan alle diensten los van elkaar en zijn deze afgeschermd van de overige partijen.