+31 76 - 5331331

Glasvezel De Beemd in Heesch

Op bedrijventerrein de Beemd in Heesch is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding op bedrijventerrein de Beemd

Het delen van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Beemd is mogelijk. Door een glasvezelverbinding met meerdere partijen binnen hetzelfde bedrijfspand te delen kunt u op de kosten besparen. Om een glasvezelverbinding te delen dient een van de partijen aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel access. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant de eenmalige aansluitkosten en de maandelijkse abonnementskosten doorrekent naar de overige partijen. Vervolgens kan iedere partij zijn gewenste diensten direct afnemen bij IP Visie. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen. Daarnaast heeft u bij het delen van een glasvezelverbinding nooit last van snelheidsverlies, desondanks dat alle afnemers op dezelfde glasvezelswitch zijn aangesloten.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel aangenamer omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.