Glasvezel Heesch

In Heesch zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Heesch

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heesch, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Heesch-West
  • Cereslaan
  • de Beemd

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een glasvezelverbinding zitten een veel voordelen. Met Zakelijk Glasvezel bent u zeker van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s, dat geldt zowel voor de uploadsnelheid als de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding.

Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Dit betekent dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kunt vervangen door een enkele glasvezelverbinding.

Bellen via glasvezel

Er is een mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via een zakelijke glasvezelverbinding. Over een enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd.

Bij IP Visie zijn er een tweetal diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP-Trunk. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale uit de cloud te gebruiken tegen een maandelijks bedrag per gebruiker met Hosted Telefonie.

Heesch maakt onderdeel uit van de de gemeente Bernheze.