+31 76 - 5331331

Glasvezel In de Cramer in Heerlen

Op bedrijventerrein In de Cramer in Heerlen ligt een glasvezel netwerk. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel aan alle bedrijven die op dit terrein zijn gevestigd tegen standaard tarieven. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur en kunnen berekend worden aan de hand van een postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende glasvezeldiensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Daarnaast kunt u nog uit een hoop aanvullende diensten een selectie maken. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, VoIP bellen, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. U bent vrij om diensten aan te passen of te stapelen, zolang de maximale capaciteit van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein de Cramer

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen. Hiervoor dienen wel alle deelnemers gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van de deelnemers zal verantwoordelijk worden gesteld voor de glasvezel access en betaald hiervoor ook de gemoeide kosten. Het is gebruikelijk dat een deel van deze kosten worden doorgerekend naar de overige deelnemers. Alle deelnemers kunnen vervolgens een selectie aan diensten afnemen bij IP Visie, iedere deelnemer wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn ook afgeschermd voor de overige deelnemers om de privacy te waarborgen.