+31 76 - 5331331

Glasvezel De Beitel in Heerlen

Op bedrijventerrein de Beitel in Heerlen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De maandelijkse kosten van een glasvezelaansluiting zijn ondermeer afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op deze manier ontstaat er een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook mogelijk om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Beitel

Wanneer u een nieuwe glasvezelaansluiting wenst te realiseren, dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er nogal een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op de Beitel. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april