Glasvezel Heerlen

In Heerlen hebben bedrijven volop mogelijkheden om te worden aangesloten op een glasvezel netwerk. Heerlen beschikt namelijk over een uitgebreide glasvezel infrastructuur. Bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities aangesloten worden op een glasvezelnetwerk.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Heerlen

Heerlen is de zakenstad van Limburg. Een stabiel en goed ontwikkeld glasvezelnetwerk faciliteert het zakendoen in het grensgebied van Nederland en Duitsland. Het centrale punt van het glasvezelnetwerk is opgebouwd vanuit de Saroleastraat. Vanuit deze locatie lopen diverse glasvezelringen door de hele stad. Dit zorgt dat ondernemers vrijwel overal in Heerlen kunnen beschikken over goede breedband verbindingen zoals ADSL, VDSL en glasvezel. Heerlen biedt ondernemers graag de ruimte. De Limburgse gemeente heeft verschillende bedrijventerreinen. Op al deze bedrijfslocaties is een zakelijke aansluiting op glasvezel mogelijk. Ook in buurtschap de Vrank in Heerlen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zo is op de locaties Autoboulevard, Avantis European Science & Business Park, Baaks-Soureth, Centipedes, Technohouse, WTC Heerlen Aachen, Businesspark Trilandis, Nieuw Einde, Smitzerveld, Stadspark Oranje Nassau en Woonboulevard Heerlen glasvezel beschikbaar.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Heerlen

In Heerlen zijn er diverse bedrijventerreinen. Alle bedrijventerreinen in Heerlen bieden volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

De Beitel

Op bedrijventerrein De Beitel is een glasvezelnetwerk aanwezig. In alle straten van het terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op dit netwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein De Beitel is het grootste bedrijventerrein van Heerlen en met een oppervlakte van ruim 130 hectare ook het grootste bedrijventerrein van de regio Parkstad Limburg.

Coriopolis Businesspark

Op het Coriopolis Businesspark is ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Vrijwel overal op het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden een aansluiting kunnen realiseren. Daarnaast kent Coriopolis Businesspark een (internationale) uitstekende bereikbaarheid dankzij ontsluiting via diverse snelwegen.

In de Cramer

Op bedrijventerrein In de Cramer is eveneens een glasvezelnetwerk aanwezig. IP Visie levert aan alle bedrijven die op dit terrein gevestigd zijn tegen aantrekkelijke voorwaarden zakelijke glasvezelaansluitingen.

Overige bedrijvenlocaties in Heerlen

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijvenlocaties in Heerlen ook volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die op De Kissel, De Vranck, Molenberg en Ten Esschen zijn gevestigd kunnen ook eenvoudig op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Heerlen aangesloten worden.

SmartDC datacenter Heerlen

IP Visie kan op verzoek alle vormen van connectiviteit leveren in het datacenter gevestigd aan de Kloosterweg 1. Bandbreedtes kunnen varieren van 2 Mbps tot 10 Gbps.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.