+31 76 - 5331331

Glasvezel Heerlen

In Heerlen hebben bedrijven volop mogelijkheden om te worden aangesloten op een glasvezel netwerk. Heerlen beschikt namelijk over een uitgebreide glasvezel infrastructuur. Bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities aangesloten worden op een glasvezelnetwerk.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heerlen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Heerlen

Heerlen is de zakenstad van Limburg. Een stabiel en goed ontwikkeld glasvezelnetwerk faciliteert het zakendoen in het grensgebied van Nederland en Duitsland. Het centrale punt van het glasvezelnetwerk is opgebouwd vanuit de Saroleastraat. Vanuit deze locatie lopen diverse glasvezelringen door de hele stad. Dit zorgt dat ondernemers vrijwel overal in Heerlen kunnen beschikken over goede breedband verbindingen zoals ADSL, VDSL en glasvezel. Heerlen biedt ondernemers graag de ruimte. De Limburgse gemeente heeft verschillende bedrijventerreinen. Op al deze bedrijfslocaties is een zakelijke aansluiting op glasvezel mogelijk. Ook in buurtschap de Vrank in Heerlen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Zo is op de locaties Autoboulevard, Avantis European Science & Business Park, Baaks-Soureth, Centipedes, Technohouse, WTC Heerlen Aachen, Businesspark Trilandis, Nieuw Einde, Smitzerveld, Stadspark Oranje Nassau en Woonboulevard Heerlen glasvezel beschikbaar.

Aansluitkosten glasvezel in Heerlen

De eenmalige aansluitkosten voor een zakelijke glasvezel aansluiting in Heerlen zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse abonnementskosten hangen af van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router, aantal externe IP adressen en contractduur. Via de glasvezel postcodecheck ziet u snel wat de kosten zijn van glasvezel voor uw bedrijf. IP Visie levert glasvezel in heel Nederland en dus ook aan bedrijven in alle delen van Heerlen.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Heerlen

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezel access. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Heerlen een hoop komt kijken. De oplevering bestaat uit zowat 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Deel uw glasvezelverbinding in Heerlen

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelaansluiting te delen. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige deelnemers. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.