+31 76 - 5331331

Glasvezel De Wijper in Heerle

Op bedrijventerrein de Wijper in Heerle is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Wijper bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag opgeven. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Tarieven & mogelijkheden van Zakelijk glasvezel op de Wijper

Iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Wijper kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk glasvezel. De kosten van een glasvezelaansluiting worden grotendeels bepaald door de afstand die overbrugd moet worden tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner deze afstand bedraagt, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten van Zakelijk glasvezel voor u zullen uitpakken. Aan de hand van onze postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk glasvezel voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Wijper.