+31 76 - 5331331

Glasvezel Heerjansdam

In Heerjansdam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heerjansdam beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Heerjansdam bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Er wordt u ook gevraagd naar uw voorkeur voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Heerjansdam

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelverbinding een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Heerjansdam. De oplevering is uitgewerkt in ruwweg 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.