+31 76 - 5331331

Glasvezel Zandhorst in Heerhugowaard

Op het bedrijventerrein Zandhorst in Heerhugowaard ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er een mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over deze verbinding worden zowel data als telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Hiervoor heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale met een SIP Trunk worden voorzien om te profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Zandhorst

Voor iedere bedrijfslocatie in Nederland gelden unieke glasvezeltarieven, zo ook voor de bedrijfslocaties op bedrijventerrein Zandhorst. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Controleer aan de hand van de Postcodecheck alle actuele tarieven en mogelijkheden.