+31 76 - 5331331

Glasvezel Hal-Trade Center in Heerhugowaard

Op het Hal-Trade Center in Heerhugowaard ligt een glasvezel netwerk van KPN. Zakelijk Glasvezel wordt tegen standaard tarieven geleverd aan alle bedrijven die in de straten van dit bedrijvencentrum zijn gevestigd. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunt u verschillende diensten stapelen. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel kunnen er meerdere diensten worden afgenomen over slechts één enkele verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dank is er de mogelijkheid om deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal zaken die om de hoek komen kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens dient u in de aanvragen op te geven welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged routervariant. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om de aanvraagprocedure voor Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.