+31 76 - 5331331

Glasvezel De Frans in Heerhugowaard

Op bedrijventerrein de Frans in Heerhugowaard ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Frans

Voor een nieuwe glasvezel aansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein de Frans komt er een hoop kijken. Zo is een oplevering uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Zo dienen er bijvoorbeeld een aantal vergunningen te worden aangevraagd, maar ook zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route en nog vele andere zaken kunnen hierin een vertragende rol spelen.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is een redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U bent dan verzekerd dat uw verbinding ten alle tijden online is. Er zijn verschillende varianten van een redundante verbinding. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch gescheiden netwerk van verschillende providers. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.