+31 76 - 5331331

Glasvezel Beveland in Heerhugowaard

Op het bedrijventerrein Beveland in Heerhugowaard ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die op dit terrein gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten, waarbij de afstand die gegraven moet worden geen invloed heeft op de prijs. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Zo bent u met Zakelijk Glasvezel verzekerd van een razendsnelle internetverbinding, met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s en hoger. Bij Zakelijk Glasvezel is overigens de uploadsnelheid altijd even hoog als de downloadsnelheid. Daarnaast is Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u in staat bent om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Samen met een up-time van 99,9% zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitermate geschikt is binnen uw organisatie.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Beveland

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen om zo te besparen op de kosten. Het is hiervoor wel vereist dat alle deelnemende partijen/deelnemers zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en betaald hiervoor ook de eenmalige aanleg- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van deze kosten door naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens een selectie van diensten afnemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij individueel voor zal worden gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en worden ook afgeschermd voor de overige partijen.