Glasvezel Heerhugowaard

Heerhugowaard beschikt over opvallend veel mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vrijwel over in Heerhugowaard zijn de omstandigheden gunstig, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Heerhugowaard

Heerhugowaard beschikt over een centrale aan de Kamperfoelielaan in het centrum. Vanuit hier starten diverse glasvezelkabels naar de bedrijventerreinen, wijken en omliggende dorpen zoals Broekhorn, Verlaat, De Noord en Veenhuizen. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn locatie afhankelijk en kunnen worden berekend aan de hand van een postcodecheck.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Heerhugowaard

In Heerhugowaard zijn er een drietal bedrijventerreinen. Op al deze terreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van uitstekende breedbandvoorzieningen.

Zandhorst

Bedrijventerrein Zandhorst beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het bedrijventerrein zijn er voor bedrijven meer dan genoeg mogelijkheden om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting. Bedrijventerrein Zandhorst bestaat uit de gedeelten Zandhorst I t/m III, waarvan Zandhorst I + II de grootste gedeelten zijn. Het terrein beschikt over een totale oppervlakte van 130 hectare en is hiermee het grootste terrein van Heerhugowaard.

Beveland

Op bedrijventerrein Beveland is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. In vrijwel alle bedrijfspanden zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden. Bedrijventerrein Beveland beschikt over een oppervlakte van 44 hectare en kent een prima bereikbaarheid via de A9 en de N242.

De Frans

Op bedrijventerrein De Frans ligt eveneens een glasvezelnetwerk waarop bedrijven tegen aantrekkelijke tarieven kunnen worden aangesloten om zo te kunnen profiteren van de voordelen van razendsnel internet.