+31 76 - 5331331

Glasvezel Heerhugowaard

Heerhugowaard beschikt over opvallend veel mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vrijwel over in Heerhugowaard zijn de omstandigheden gunstig, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Heerhugowaard

Heerhugowaard beschikt over een centrale aan de Kamperfoelielaan in het centrum. Vanuit hier starten diverse glasvezelkabels naar de bedrijventerreinen, wijken en omliggende dorpen zoals Broekhorn, Verlaat, De Noord en Veenhuizen. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn locatie afhankelijk en kunnen worden berekend aan de hand van een postcodecheck.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Heerhugowaard

In Heerhugowaard zijn er een drietal bedrijventerreinen. Op al deze terreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van uitstekende breedbandvoorzieningen.

Zandhorst

Bedrijventerrein Zandhorst beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het bedrijventerrein zijn er voor bedrijven meer dan genoeg mogelijkheden om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting. Bedrijventerrein Zandhorst bestaat uit de gedeelten Zandhorst I t/m III, waarvan Zandhorst I + II de grootste gedeelten zijn. Het terrein beschikt over een totale oppervlakte van 130 hectare en is hiermee het grootste terrein van Heerhugowaard.

Beveland

Op bedrijventerrein Beveland is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. In vrijwel alle bedrijfspanden zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden. Bedrijventerrein Beveland beschikt over een oppervlakte van 44 hectare en kent een prima bereikbaarheid via de A9 en de N242.

De Frans

Op bedrijventerrein De Frans ligt eveneens een glasvezelnetwerk waarop bedrijven tegen aantrekkelijke tarieven kunnen worden aangesloten om zo te kunnen profiteren van de voordelen van razendsnel internet.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gbit/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle voordelen op een rijtje:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access. 
  • Verbinding delen: Door één glasvezelaansluiting te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden. Ieder bedrijf heeft op deze manier voor een laag tarief een eigen gescheiden internetaansluiting.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid altijd gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet: Zakelijk Glasvezel in combinatie met Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een up-time van wel 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge up-time bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezel verbinding bent u klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel snelheid als diensten.