+31 76 - 5331331

Glasvezel Heerhugowaard

Heerhugowaard beschikt over opvallend veel mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vrijwel over in Heerhugowaard zijn de omstandigheden gunstig, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heerhugowaard die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Heerhugowaard

Heerhugowaard beschikt over een centrale aan de Kamperfoelielaan in het centrum. Vanuit hier starten diverse glasvezelkabels naar de bedrijventerreinen, wijken en omliggende dorpen zoals Broekhorn, Verlaat, De Noord en Veenhuizen. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn locatie afhankelijk en kunnen worden berekend aan de hand van een postcodecheck.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gbit/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle voordelen op een rijtje:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access. 
  • Verbinding delen: Door één glasvezelaansluiting te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden. Ieder bedrijf heeft op deze manier voor een laag tarief een eigen gescheiden internetaansluiting.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid altijd gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet: Zakelijk Glasvezel in combinatie met Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een up-time van wel 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge up-time bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezel verbinding bent u klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel snelheid als diensten.

Glasvezeltarieven in Heerhugowaard

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager deze kosten voor u zullen uitvallen.