+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hoge Waard in Heerewaarden

Op bedrijventerrein de Hoge Waard in Heerewaarden is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Stap over naar Zakelijk Glasvezel!

Onder bedrijven blijft de vraag naar meer bandbreedte groeien. Of bedrijven nu actief zijn in de Cloud of gebruikmaken van meerdere diensten...steeds meer bedrijven beginnen tegen de limiet aan de lopen van hun huidige internetverbinding. Overstappen naar Zakelijk Glasvezel biedt voor deze problemen dé ideale oplossing. In tegenstelling tot ADSL of VDSL-verbindingen biedt Zakelijk Glasvezel een hoop voordelen, waarvan de belangrijkste is dat glasvezelverbindingen uiterst stabiel zijn. Bedrijven die de overstap naar Zakelijk Glasvezel al hebben gemaakt beamen dat zij zelden tot nooit last hebben van onderbrekingen of storingen. Wenst u over te stappen naar het Zakelijk Glasvezelnetwerk van KPN? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Met Zakelijk Glasvezel kunt u genieten van vele voordelen waaronder:

  • Hoge uploadsnelheden
  • Meerdere diensten afnemen over dezelfde verbinding
  • Stabiliteit en betrouwbaarheid
  • Razendsnel internet met snelheden tot 1.000 Mbit/s

Levertijd Zakelijk Glasvezel op de Hoge Waard

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in bedrijventerrein de hooistukken. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verschillende vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer...