+31 76 - 5331331

Glasvezel Heerewaarden

In Heerewaarden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heerewaarden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, vrijwel overal hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heerewaarden die gevestigd zijn op de bedrijfslocaties; de Hoge Waard, Van Heemstraweg en De Voorne.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Redundante glasvezelverbinding in Heerewaarden

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is een redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de up-time. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.