+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuweschoot in Heerenveen

Op het bedrijventerrein Nieuweschoot in Heerenveen ligt een glasvezel netwerk. IP Visie levert in alle straten van het terrein zakelijk glasvezel tegen standaard tarieven. De tarieven zijn onder andere afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Aan een zakelijke glasvezelaansluiting zijn vele voordelen verbonden. Zo is het mogelijk om op glasvezel ontzettend hoge internetsnelheden te behalen van wel 1.000 Mbit/s en zélfs hoger. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen symmetrisch van aard, waardoor de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw. Het is hierdoor mogelijk om meerdere diesnten af te nemen over een enkele verbinding. Samen met een up-time van 99,9% sluit Zakelijk Glasvezel perfect aan bij uw organisatie.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijventerrein Nieuweschoot

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist, denk hierbij aan enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Verder dient er in de aanvraag opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.