+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Meer in Heerenveen

Op bedrijventerrein het Meer in Heerenveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein het Meer

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein het Meer nogal wat komt kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel aangenamer omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.