+31 76 - 5331331

Glasvezel Leeuwarderstraatweg in Heerenveen

Op het bedrijventerrein Leeuwarderstraatweg in Heerenveen.ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gelegen kunnen tegen standaard tarieven beschikken over een glasvezel aansluiting. De eenmalige- en maandelijkse kosten voor Zakelijk Glasvezel zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Door eventuele bedrijfsvestiging(en) te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er voor een optimale Quality of Service worden gekozen voor een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op zetten naar het datacenter waar uw servers en data zich bevinden. Doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw serverapparatuur in het datacenter worden werkzaamheden in de Cloud een stuk aangenamer.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op de Leeuwarderstraatweg

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op de Leeuwarderstraatweg zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven worden grotendeels bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Indien uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan vallen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uit. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle tarieven en mogelijkheden.