+31 76 - 5331331

Glasvezel De Kavels in Heerenveen

Op bedrijventerrein de Kavels in Heerenveen ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het bedrijventerrein kunnen gevestigde bedrijven tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard een capaciteit van 1 Gbit/s geleverd. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u de mogelijkheid heeft om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is het mogelijk om op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit te verhogen naar wel 10 Gbit/s!

Zakelijk Glasvezel op de Kavels aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal benodigde bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder dient er in de aanvraag opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. U kunt bij een van onze consultants terecht met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel.