+31 76 - 5331331

Glasvezel Kanaal in Heerenveen

Op het bedrijventerrein Kanaal in Heerenveen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier in de straten gevestigd zijn kunnen op dit netwerk worden aangesloten tegen standaard tarieven. De kosten om aangesloten te kunnen worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Kanaal

Wanneer u met meerdere deelnemers bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan heeft u de mogelijkheid om een zakelijke glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Een van de deelnemende partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere deelnemer kan zijn gewenste diensten direct afnemen bij IP Visie. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het gemakkelijk om eventuele nevenvestigingen of filialen aan elkaar te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.