+31 76 - 5331331

Glasvezel Internationaal Bedrijvenpark Friesland in Heerenveen

Op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland in Heerenveen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die gevestigd zijn in de straten van dit bedrijventerrein kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De eenmalige- en maandelijkse kosten van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven voor Internationaal Bedrijvenpark Friesland

Elk pand op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven. tarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Internationaal Bedrijvenpark Friesland is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.