+31 76 - 5331331

Glasvezel Heerenveen-Zuid in Heerenveen

Op het bedrijventerrein Heerenveen-Zuid in Heerenveen ligt een glasvezel netwerk. Zakelijk Glasvezel wordt tegen standaard tarieven geleverd in alle straten van dit bedrijventerrein. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Heerenveen-Zuid

Voor een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Heerenveen-Zuid komt er een hoop kijken bij het aansluiten van een bedrijfspand op het glasvezelnetwerk. Zo is een oplevering uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vorst, obstakels op de route (snel- / waterwegen) en meer.

Zakelijk Glasvezel aanvullende diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelaansluiting wordt geleverd. U heeft de mogelijkheid om naast Zakelijk Internet verschillende aanvullende diensten af te nemen. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Zolang deze capaciteit niet wordt overschreden kunt u gemakkelijk diensetn stapelen of aanpassen.