+31 76 - 5331331

Glasvezel Business Park Friesland in Heerenveen

Op het Business Park Friesland in Heerenveen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Business Park Friesland

Zakelijk Glasvezel op het Business Park Friesland kent zoals in de rest van Nederland haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel per locatie. Deze tarieven komen tot stand door de afstand vanaf uw bedrijfslocatie tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk te bepalen. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw pand te koppelen is op het netwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Controleer aan de hand van de Postcodecheck alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfspand.

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Bellen over uw Zakelijk Glasvezel biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer af te handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. U heeft dan data en telefonie over een enkele verbinding. Bij IP Visie heeft u een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk met een SIP Trunk. Daarnaast kunt u de functionaliteiten van een telefooncentrale huren met Hosted Telefonie tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.