+31 76 - 5331331

Glasvezel Heerenveen

In Heerenveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heerenveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heerenveen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel in Heerenveen kent veel voordelen. U beschikt over een enorm groeipad op het gebied van diensten en capaciteit, wanneer uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk in Heerenveen. Zakelijk glasvezel is vele malen sneller dan ADSL, VDSL of de kabel. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch, wat inhoudt dat de downloadsnelheid even snel is als de uploadsnelheid. Daarnaast is glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u meerdere diensten over een access kunt laten afnemen. Hierdoor is glasvezel uitstekend geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar van opbouw
  • Toekomstvast
  • Sneller dan VDSL en kabelverbindingen
  • Up-time SLA van 99,9%

Zakelijk glasvezel diensten

Zakelijk glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1Gbit/s en de standaarddienst Zakelijk internet. Naast Zakelijk internet is het mogelijk om te kiezen uit veel aanvullende diensten die u kunt afnemen. De capaciteit van een glasvezelverbinding bepaald hoeveel aanvullende diensten er maximaal kunnen worden afgenomen. Dit betekent dat u meerdere diensten tegelijk kunt blijven afnemen totdat de capaciteit van 1 Gbit/s (Op aanvraag en tegen een meerprijs te verhogen tot een capaciteit wel 10 Gbit/s!) is bereikt.

Zakelijk glasvezel bestellen in Heerenveen

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast de vereiste bedrijfs- en locatiegegevens van uw bedrijfspand, dient u ook een keuze te maken uit de aanvullende diensten die u wilt afnemen over de glasvezelverbinding. Wanneer er behoefte is aan extra vast IP-adressen, dan kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Daarnaast kunt u ook de keuze voor een managed of unmanaged router opgeven in de aanvraag en de looptijd van het contract.

Wilt u Zakelijk glasvezel realiseren op uw bedrijfslocatie in Heerenveen? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Overige bedrijvenlocaties in Heerenveen

Bedrijvencentrum 't Gilde, Thialf, Uhlweg, Verlengde K.R. Poststraat