Glasvezel Heerenveen

In Heerenveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heerenveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Heerenveen

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heerenveen, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Internationaal Bedrijvenpark Friesland
  • Kanaal
  • De Kavels

Glasvezel op overige bedrijvenlocaties

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er nog op diverse andere bedrijvenlocaties in Heerenveen volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel kan ook geleverd worden aan bedrijven die op Business Park Friesland, Heerenveen-Zuid, Het Meer, Nieuweschoot, Leeuwarderstraatweg, Bedrijvencentrum 't Gilde, Thialf, Uhlweg en Verlengde K.R. Poststraat gevestigd zijn.

Ook snel internet beschikbaar via VDSL

De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in glasvezel. Glasvezel is en blijft de technologie van de toekomst, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden voor klanten die gebruik willen blijven maken van ADSL en VDSL.

Door de afstand tot de dichtstbijzijnde centrale te verkorten en gebruik te maken van technieken zoals vectoring en pair-bonding kan tegenwoordig snel internet geleverd worden door middel van VDSL.