Glasvezel Heerenveen

In Heerenveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heerenveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Heerenveen

Heerenveen beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op vrijwel alle bedrijventerreinen in Heerenveen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Internationaal Bedrijvenpark Friesland

Op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland is er een glasvezelnetwerk aangelegd. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden. Het bedrijvenpark kent een strategische ligging nabij de autosnelwegen A7 en A32 en is met een oppervlakte van ruim 130 hectare het grootste bedrijventerrein van Heerenveen.

Kanaal

Bedrijventerrein Kanaal beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk. De aanwezigheid van dit netwerk zorgt ervoor dat vrijwel overal op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig zijn, waardoor bedrijven eenvoudig een aansluiting kunnen realiseren. Bedrijventerrein Kanaal beschikt over een eigen haven die geschikt is voor de afhandeling van vrachtschepen en wordt omringd door diverse andere bedrijventerreinen.

De Kavels

Op bedrijventerrein De Kavels is er eveneens een glasvezelnetwerk aanwezig. Overal op het bedrijventerrein kunnen gevestigde bedrijven snelle internetverbindingen realiseren tegen gunstige voorwaarden.

Glasvezel op overige bedrijvenlocaties in Heerenveen

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er nog op diverse andere bedrijvenlocaties in Heerenveen volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel kan ook geleverd worden aan bedrijven die op Business Park Friesland, Heerenveen-Zuid, Het Meer, Nieuweschoot, Leeuwarderstraatweg, Bedrijvencentrum 't Gilde, Thialf, Uhlweg en Verlengde K.R. Poststraat gevestigd zijn.

Zakelijk glasvezel bestellen in Heerenveen

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast de vereiste bedrijfs- en locatiegegevens van uw bedrijfspand, dient u ook een keuze te maken uit de aanvullende diensten die u wilt afnemen over de glasvezelverbinding. Wanneer er behoefte is aan extra vast IP-adressen, dan kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Daarnaast kunt u ook de keuze voor een managed of unmanaged router opgeven in de aanvraag en de looptijd van het contract.

Wilt u Zakelijk glasvezel realiseren op uw bedrijfslocatie in Heerenveen? Neem dan contact op met een van onze consultants.