+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenbeek in Heerde

Op het bedrijventerrein Molenbeek in Heerde is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Bedrijventerrein Molenbeek is bereikbaar via de Molenweg.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven op Molenbeek

Op bedrijventerrein Molenbeek zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. tarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de aansluitkosten zullen zijn. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op bedrijventerrein Molenbeek met onze uitgebreide Postcodecheck.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.